קטיף דובדבנים בגולן 2019 ושוקולד דה-קרינה

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

אין כמו חגיגת הדובדבנים בגולן – חגיגה של צבעים וטעמים שמלהיבה גם את הילדים וגם את המבוגרים שחוזרים בכל שנה לחווית הקטיף.

קטיף דובדבנים 2019 ושוקולד דה-קרינה – חוויה המשלבת בין הקטיף המתקיים במטעי הדובדבנים בגולן לבין שוקולד איכותי – סיור וטעימות וגם סדנת שוקולד טעימה ומהנה.

קטיף דובדבנים ופרלין דובדבן - שוקולד דה קרינה

מה עושים בקטיף דובדבנים ושוקולד דה קרינה (יוני-יולי 2019)

עונת קטיף הדובדבנים היא עונה קצרה ובכל שנה היא מתחילה בזמן אחר בהתאם לזמן בו הדובדבנים בשלים. לכן ניתן לומר שהשנה, קטיף הדובדבנים מתחיל בסוף מאי ונמשך עד תחילת יולי בסביבות 4-5 שבועות.

מגיעים לגולן היפייפה, מתחילים בקטיף דובדבנים במטעים של "בראשית" ליד עין זיוון. טועמים ונהנים מקטיף המסתדר בדיוק עם חג השבועות – חג הקטיף וחג הביכורים. תקבלו נספק (קופסה) אותה תמלאו בדובדבנים טעימים שתוכלו לקחת איתם ולהמשיך ליהנות מהדובדבנים במשך היום.

לאחר חווית הקטיף בשמש הקייצית של הגולן, מומלץ לשלב חוויה במרכז המבקרים דה-קרינה הממוזג והנעים, בעין זיוון.

מתאמים מראש סיור מודרך במפעל השוקולד המתחיל בסרטון המסביר על השוקולד ועל הכנת פרלינים מופלאים, אחר-כך ממשיכים לסיור במפעל ורואים כיצד מכינים שוקולד איכותי שכיום נמכר בכל רחבי הארץ וגם בחו"ל. לאחר הסיור שבו תגלו גם איך מכינים "מקופלת" שכל ילד אוהב, תמשיכו ל… טעימות!

ברור!! שוקולד חייבים לטעום. תקבלו מגוון שוקולדים המיוצרים בדה-קרינה ותוכלו לטעום ולגלות טעמים מיוחדים ומרקמים שונים ולהחליט מה השוקולד שאתם יותר אוהבים.

סדנת שוקולד בדה קרינה

אחרי הסיור תוכלו להמשיך לסדנת שוקולד או לצאת למרכז המבקרים וליהנות מקפה, שוקו ומשקאות מיוחדים נוספים, לצד עוגות, פיצה וכמובן הרבה הרבה פרלינים וטרפלס בטעמים ייחודיים ונפלאים!

במרכז המבקרים תוכלו לרכוש מארזי שוקולד, ליקרים ומארזי פרלינים של דה-קרינה וכך להמשיך וליהנות במהלך החופשה שלכם משוקולדים ודובדבנים – טעמים בלתי נשכחים!

 

פרלין הדובדבן של דה קרינה

הגעתם לגולן לחוויה של קטיף דובדבנים ושוקולד דה קרינה? אתם מוזמנים ליהנות מפרלין ייחודי שמיוצר במהדורה מוגבלת רק בתקופה זו ונמכר רק במרכז המבקרים בעין זיוון.

הפרלין נעשה מזן מיוחד של דובדבנים – זן הבינג הידוע בטעמו הנפלא.

בדה-קרינה אנו מכינים ליקר בו מושרים הדובדבנים למשך שנה שלמה.

לאחר שנה, מוצאים הדובדבנים.

הפרלין נעשה בעבודת יד אינטנסיבית הכוללת שילוב של הדובדבן והליקר בפרלין וכך מתקבל פרלין מטריף וממכר.

 

בקיצור… קטיף דובדבנים ושוקולד דה-קרינה בחודש יוני 2019 – חוויה מיוחדת במינה לגדולים ולקטנים שאסור לפספס!

לפרטים נוספים צרו איתנו קשר בטלפון: 04-699-3622

אולי יעניין אותך לקרוא גם:

קבלו קופון לרכישה ראשונה באתר

החשבון שלי